Designer online shop with handmade jewellery, bijouterie & accessories made from recycled eco materials

Vull tot això >>

QUI ÉS 

ERNESTO

HISTÒRIA 

 Thomas Hayere (originalment en francès) és un dels fundadors de la marca i dissenyador. Té molts anys d'experiència en el disseny i fabricació d'accessoris i joieria. La seva carrera és un viatge d'aventura professionals. Primer en una agència de publicitat, passant per diverses empreses de disseny i, fins i tot treballant en la companyia de el rei de la moda Karl Lagerfeld. Una reunió a l'any 1996 amb la seva futura esposa Camille (emprenedor en el món de la moda) es va convertir en un punt d'inflexió en la seva vida. Van decidir unir la seva experiència i la seva passió per començar un nou disseny de joies i complements fets a mà. Aquest va ser el començament d'Ernesto de Barcelona. Es va prendre la decisió d'establir el negoci a Barcelona, per a l'colors alegres i l'estat d'ànim que inspira Thomas a aquella ciutat per les noves col·leccions. La ciutat mediterrània al cor de Catalunya es va convertir la ciutat natal de Ernesto de Barcelona. La seva atmosfera es pot veure en cada detall de la marca. 

 

CONCEPTE

Ernesto de Barcelona és una marca de disseny que obté la inspiració del misteri i la bellesa de la naturalesa per dur a terme les seves creacions. Els nostres guies són els oceans, les muntanyes i els rius més misteriosos del món.Les nostres col·leccions són dissenyades en harmonia amb la terra per tal de crear un món millor. Creiem que contra més reciclem, menys haurem d'agafar del planeta.

PRODUCCIÓ

Amb aquesta missió, seguim un concepte ecològic. Aquest el podem veure reflectit en la nostra producció on utilitzem alumini reciclat i fusta que mostra la vertadera essència de la marca.

Contacte

  • Facebook EDB
  • Instagram EDB
  • Pinterest EDB
  • Tripadvisor EDB

EDB

Atenció al client

He llegit i accepto la Política de privacitat

© 2020, Copyrights Erensto de Barcelona

Ernesto de Barcelona - trendy jewelry & accessories handmade with passion